Terrorismioht eestlaste reisihimu eriti ei kahanda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid on eestlaste seas armastatud puhkusepaiga Sharm el Sheikhi peale lennukatastroofi hüljanud, küll aga võib jätkuvalt reisida teise Punase mere ääres asuvasse kuurortlinna Hurghadasse.
Turistid on eestlaste seas armastatud puhkusepaiga Sharm el Sheikhi peale lennukatastroofi hüljanud, küll aga võib jätkuvalt reisida teise Punase mere ääres asuvasse kuurortlinna Hurghadasse. Foto: Internet

Kaamos rusub eestlasi nii tugevalt, et Egiptuse päikese alla ollakse nõus minema terrorismiohust hoolimata. Mis sest, et süda rinnus kergelt väriseb.

Eestlasest sukeldumisinstruktor Hurghadas ütles, et vaatamata reede õhtul hotellis Bella Vista toimunud rünnakule, kui kaks nugadega relvastatud meest tungisid hotelli ja haavasid kolme Euroopast pärit turisti, on elu kohapeal rahulik.

“Kaubanduskeskusesse Senzo Mall minnes oli selline tunne, nagu oleks Ülemiste Rimisse sattunud – igal pool eesti keel,” lausus sukeldumisinstruktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles