Triinu spinnib Vinnis, ühendades hobi ja töö

Signe Kadastik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni spordikompleksi soodsa üüri tõttu otsustas Triinu Kunberg teha oma stuudio sinna.
Vinni spordikompleksi soodsa üüri tõttu otsustas Triinu Kunberg teha oma stuudio sinna. Foto: Erakogu

Vinni spordikompleksi teavad ilmselt kõik Lääne-Virumaa inimesed. Paljud pole aga kursis, et selles hoones tegutseb ka väike, kuid äärmiselt hubane spordistuudio TriinuSpin. TriinuSpini ruumi sisenedes on tunda higi- ja vaevalõhna, kaotatud kilosid ja häid emotsioone. TriinuSpini omaniku ja treeneri Triinu Kunbergi nakatavat naeru on juba kaugele kuulda ja see saadab tervet treeningut. TriinuSpini stuudios saab tegeleda erinevate treeningutega: sisejalgrattatreeningu ehk spinninguga, jõutreeningute ja kardio-jõutreeninguga.

Kuidas tekkis idee luua Triinu­Spin?

Idee luua TriinuSpin tekkis siis, kui jäin esimese lapsega koduseks. Kuna olen töötanud erinevates spordiasutustes: Vinni spordikompleksis (jõusaali ringtreeningu juhendajana), Coral Clubis ja hiljem MyFitness Rocca al Mares, siis tundus kuidagi südamelähedane samas valdkonnas jätkata. Eks ma muidugi arvasin, et olles näinud teiste klubide tegevust, teeksin seda ja teist äkki paremini, aga elu on näidanud, et see polegi nii kerge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles