Virumaa Lootus on lootustandev

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Virumaa külaliikumist eestvedav maakonnaühendus Virumaa Lootus on nii mõnedki aastad vaikelu pidanud. Pole siis ime, et uued tulijad külaliikumises sellisest organisatsioonist midagi ei teadnud ja liikmeskondki kippus “katuse” olemasolu unustama.

Aga elul on komme liikuda tõusude ja mõõnade tsüklis. Nii juhtusidki kaks head asja mõõnaperioodi tõusuks muutma. Eesti Külaliikumine Kodukant algatas projekti “Liikmed liikvele”, et tõugata tagant neid piirkondi, kus maakonnaühenduse tegevus väheaktiivseks muutunud, ja Lääne-Virumaal leidus sädeinimesi, kes leidsid endas lootust Virumaa Lootusele jälle hing sisse puhuda.

6. jaanuaril, täpselt Virumaa Lootuse 15. sünnipäeval, anti maakonnaühendusele uus hingamine. Kantküla külamajas valis üldkogu uue juhatuse, kuhu kuuluvad Ly Niinelaid, Angela Järvis ja Peeter Moisto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles