Matsimoka loob koduses Rakveres oma Itaalia

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matsimoka lihameistrid Jan (vasakul) ja Aivar Inno.
Matsimoka lihameistrid Jan (vasakul) ja Aivar Inno. Foto: Marianne Loorents

Rakvere külje all suitsulihatooteid valmistav Matsimoka pereettevõte avab Rakveres ja Tartus lihapoe, kus hakkab lisaks muule kaubale ka kohapeal valmistatud itaaliapärast vorsti pakkuma.

Lihameister Sven Inno ütles, et lisaks juba armsaks saanud toodete müümisele tutvustatakse klientidele igal nädalal üht uudistoodet, et inimestele pidevalt uusi maitseid pakkuda. Retseptid võivad pärineda ükskõik kust – Poolast, Itaaliast, Saksamaalt.

“Eesti vorstikultuur ei ole nii arenenud kui näiteks Lääne-Euroopas,” märkis Inno. “Sa võid siit ju Krakovi vorsti nimelist asja osta, aga õige tootega pole sel mitte midagi pistmist,” lisas ta.

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles