Naine jäi tööõnnetuses käelabast ilma

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Imprest tootmine Ojakülas.
AS Imprest tootmine Ojakülas. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eelmise nädala neljapäeval juhtus tööõnnetus Ojakülas aktsiaseltsi Imprest tootmises, Virumaa Teataja andmetel amputeeriti naistöötajal käelaba.

Tööinspektsioon kinnitas, et Imprestis tööõnnetus juhtus. “Tööinspektor-uurija külastas ettevõtet reedel ja samal päeval algatati juhtumi uurimine,” vastas tööinspektsioon toimetuse saadetud päringule. “Seoses sellega, et alustatud on kriminaalmenetlus, siis antud juhtumi osas tööinspektsioon hetkel rohkem kommentaare anda ei saa.”

Tööinspektsiooni andmetel registreeriti mullu aktsiaseltsis Imprest 7 tööõnnetust, neist üks kvalifitseerus raskeks ja 6 kergeks.

AS Imprest juhatuse liige Timo Hermlin kinnitas samuti, et ettevõtte tootmisüksuses juhtus eelmisel nädalal inimese tervisekahjustusega lõppenud tööõnnetus. “Tegemist on kahetsusväärse õnnetusjuhtumiga,” vastas Hermlin toimetuse saadetud päringule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles