Tamsalu rahvas saab rongiootepaviljoni

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalus on tingimused bussi- ja rongi ootamiseks kehvavõitu, kuid tõenäoliselt kerkib juba tänavu korralik ootepaviljon.
Tamsalus on tingimused bussi- ja rongi ootamiseks kehvavõitu, kuid tõenäoliselt kerkib juba tänavu korralik ootepaviljon. Foto: Meelis Meilbaum

Tamsalus ja Tapal valmivad lähiaastatel uued parklad ning kergliiklusteed, et raudteepeatused oleks paremini ühendatud kohaliku bussi-, maantee- ja kergliiklusega. 

Tamsalu ja Tapa vald kuuluvad kolmekümne hulka, kellel õnnestus saada Euroopa Ühtekuuluvusfondist toetust raudteepeatuste ühendamiseks muude liikumisviisidega. Tamsalus on kavas ehitada ka korralik bussi- ja rongiootepaviljon, mis praegu puudub, seda valla oma raha eest.

Tamsalu vallavanem Riho Tell rääkis, et ehitatakse kergliiklustee Paide maantee äärde Kesk ja Koidu tänava vahelisele lõigule, samuti rajatakse 30kohaline jalgrattaparkla ja 27kohaline autoparkla bussijaama taha. Parklad ja kergliiklustee valgustatakse. Tell avaldas lootust, et tööd saavad tehtud selle aasta jooksul, aga selles ei ole veel täit kindlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles