Tark lasteaed pidas avapidu

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avapeo üheks osaks oli ringkäik moodsas majas. Pildil näitab lasteaia direktor Ene Nool kompaktset voodit, milles lapsed lõunaund magavad.
Avapeo üheks osaks oli ringkäik moodsas majas. Pildil näitab lasteaia direktor Ene Nool kompaktset voodit, milles lapsed lõunaund magavad. Foto: Marianne Loorents

Eile hommikul, mil mudilased õues mängisid, kogunesid Rohuaia lasteaia renoveerimisse panustajad lasteaia saali, et suurprojekti valmimist tähistada.

Päris kõrvale lapsi pidustustest siiski ei jäetud, lasteaia hõbehäälte ülesandeks oli saalitäiele külalistele tervituseks laulda. Muusikalistele numbritele järgnenud kahetunnises ettekandes käidi etapphaaval läbi ultramoodsa Rohuaia lasteaia käänuline saamislugu.

“Olgem ausad, see protsess oli vaevaline, isegi väga vaevaline,” rääkis Rakvere linnapea Mihkel Juhkami. Linnapea meenutas ligi kuue aasta tagust aega, mil üle kolme miljoni euro maksnud renoveerimise projekti ajama hakati. “See suhtlemine, rääkimine, veenmine nõudis ikka väga palju aega.” Samuti oli probleemne ehitamise periood.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles