Volikogu jättis linnaosavanemate jõuluvanad kommirahata

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB tõstab alates 1. detsembrist pangakontoris tehtavate sularahatehingute teenustasusid ning pangakaartidega seotud tasusid. Foto on illustratiivne.
SEB tõstab alates 1. detsembrist pangakontoris tehtavate sularahatehingute teenustasusid ning pangakaartidega seotud tasusid. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Rakvere linnavolikogu jagas kolmapäeval toetusi kultuuri-, spordi- ja sotsiaalvaldkonna projektide elluviimiseks. Sotsiaalkomisjonilt küsis 450 euro suurust toetust linnarahvale kommi jagamiseks Rakvere Majaomanike Selts, kuid nii sotsiaalkomisjon kui ka volikogu otsustasid jätta taotluse rahuldamata.

Rakvere linnavolikogu sotsiaalkomisjoni esimees Janno Jõe selgitas, et rahastamata jätmisel oli nii formaalseid kui ka sisulisi põhjusi. “Raha küsiti ürituse jaoks, mis juba eelmise aastanumbri sees toimunud, taotlus oli esitatud valel blanketil, aga mis kõige olulisem – komisjon leidis, et sotsiaalvaldkonnas on palju olulisemaid kohti, millesse panustada, kui kaootiline kommide jagamine,” sõnas Jõe.

Linnavolikogu liige Olev Puldre aga leidis, et jõulude eel korraldatav Rakvere linnaosavanemate-jõuluvanade ringsõit Rakveres on ennekõike linnaosavanemate enesereklaam ning selle eest peaksd nad ise maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles