Elina Born pälvis nominatsiooni kuues Eesti Muusikaauhinade kategoorias

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born.
Elina Born. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

142 žürii liiget on välja valinud Eesti Muusikaauhindade nominendid. Auhindadele kandideeris üle 180 eelmisel aastal ilmunud albumi ning üle 300 muusikavideo. Lisaks valis žürii välja aasta parimad laulud. Enim pääsesid esile Elina Born kuues kategoorias (neist kahes koos Stig Rästaga) ning Jüri Pootsmann ja Ewert and The Two Dragons viie nominatsiooniga. Veel neli artisti valiti nominentideks rohkem kui ühes kategoorias.

Hääletus toimus kahe nädala jooksul ja viidi läbi kahes voorus. Kõik žürii liikmed said hääletuse käigus teha ettepanekuid. Žürii häältest moodustus pingerida, mille esimesed kohad avalikustatakse nominentidena ning enim hääli saanud album, laul või muusikavideo võidab.

Elina Bornil on võimalus võita aasta naisartisti, aasta debüütalbumi, aasta popalbumi, aasta muusikavideo, aasta parima laulu ja aasta parima albumi auhind. Lisaks astub Born ise galal üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles