Infopäev tervist väärtustavatele tööandjatele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise arengu instituut korraldab 27. jaanuaril tasuta infopäeva “Tervislik ettevõte – meie edu võti”. Foto on illustratiivne.
Tervise arengu instituut korraldab 27. jaanuaril tasuta infopäeva “Tervislik ettevõte – meie edu võti”. Foto on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Tervise arengu instituut korraldab 27. jaanuaril koostöös Lääne-Viru maavalitsuse ja Lääne-Viru rakenduskõrgkooliga maavalitsuse saalis tööandjatele ja nende esindajatele tasuta infopäeva “Tervislik ettevõte – meie edu võti”.

Arutletakse, mida saab tööandja suhteliselt väheste kulutustega oma töötajate tervise heaks teha ning kuidas töötajad saavad parandada enda tervist ja tõsta asutuse heaolu.

Lisaks tutvustatakse tervist edendavate töökohtade (TET) võrgustiku liikmesorganisatsioonidele 2016. aastal pakutavat TAI toetusprogrammi. Osalema oodatakse ka töökeskkonnaspetsialiste ja -volinikke ning töökeskkonnanõukogu liikmeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles