Fotod ja video: Patsienti sõidutanud reanimobiil paiskus kraavi

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sulailm on muutnud teed nii libedaks, et täna pärastlõunal oli sõitnud Päides kraavi reanimobiil. Õnnetus juhtus möödasõidul.

26. jaanuaril kella 12.00 paiku toimus Rakvere-Haljala maantee 2.4. kilomeetril liiklusõnnetus, kus alarmsõitu tegev reanimobiil kaotas möödasõitu sooritades juhitavuse ja põrkas riivamisi kokku ees sõitnud sõiduautoga Toyota. 

Pärast kokkupõrget kaldus reanimobiil vasakule teelt välja ja vajus külili. Toyota roolis olnud 57-aastane mees viga ei saanud. Reanimobiilis olnud patsient, 77-aastane mees ja kaks meditsiinitöötajat, 41-aastane ning 62-aastane naine toimetati Rakvere haiglasse.

Tegemist oli Põhja-Eesti Regionaalhaigla reanimobiiliga.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsioonijuht Hede Kerstin Luik rääkis, et reanimobiil oli teel Rakverest Tallinnasse. Liiklusõnnetuse täpsemaid põhjuseid Luik ei teadnud, küll aga ütles ta, et patsient kannatada ei saanud. Samuti ei saanud tõsiselt vigastada meedikud.

Kõik kannatanud viidi tervisekontrolli Rakvere haiglasse. Patsiendile saadeti järele uus reanimobiil.

Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla ütles, et liiklusõnnetusse sattunud patsient ja meditsiinitöötajad vaadati haiglas läbi, anti vajalikku arstiabi ja kõik sõitsid teise reanimobiiliga Tallinnasse.

Kiirabikeskuse juhi dr Arkadi Popovi esialgsel hinnangul võisid põhjuseks olla libedad teeolud. Reanimobiilid ei ole sellisesse avariisse varem sattunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles