Selgusid Kadrina valla aasta tegijad

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Suurkivi - Kadrina valla 2015. aasta üks tegijatest.



am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA
Mart Suurkivi - Kadrina valla 2015. aasta üks tegijatest. am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kadrina vallavolikogu kinnitas tänasel istungil esmakordselt rahvahääletusel välja valitud Kadrina valla 2015. aasta tegijad.

Majanduse valdkonnas võitis perekond Inno - Matsimoka lihatööstuse looja ja edendaja. Spordi valdkonnas võitis Mart Suurkivi - Eesti karikasarja võitnud võimekas triatleet. Kultuuri ja hariduse valdkonnas võitsid Kadrina gräfitikunstnikud - Kadrina ja Neeruti bussijaamade kujundajad.

Kadrina valla avaliku teabe spetsialisti Rein Siku sõnul austatakse võitjaid ja ka nominete 24. veebruaril Kadrina rahvamajas toimuval Eesti vabariigi sünnipäevaaktusel. Igat võitjat ootab 1000eurone auhinaraha.

Kokku sai alates 2015. aasta detsembri lõpust kuni 15. jaanuarini hääletada 15ne aasta tegija nominendi poolt, kes valiti välja vallameedia nõukojas. Kokku oli nõukojas arutlusel kogunisti 41 tublit tegijat.

Internetis hääletanuid oli 521, raamatukogudes hääletas 98, hääletussedeli vallamajja saatnuid oli 11. Et üks hääletussedel osutus kehtetuks, oli kokku kehtivaid hääli 629.

Siku sõnul oli statistiliselt hääletanuid 12,7 % valla elanikest, kuigi samas pole tõestatud, et kõik hääled üksnes vallakodanikelt tulid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles