Tark-mees Lilleoru poe kassas teenindab nagu välismaal

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalselt introvertne Kalle Tark peab kassapidaja tööd enda jaoks teraapiaks ning talle on iga klient hea.
Sotsiaalselt introvertne Kalle Tark peab kassapidaja tööd enda jaoks teraapiaks ning talle on iga klient hea. Foto: Marianne Loorents

Kes on Aldar Marketi Lilleoru poest oste teinud, on ehk märganud erilist kassapidajat, kes on avala olemise ja rõõmsa suhtumisega.

Kalle Tark (23) on teenindaja, kes teeb rohkem, kui temalt nõutakse – isegi ostud laob ta muhedalt naeratades kotti. Tema võime olla laetud ka tund enne poe sulgemist on kiitusi kogunud Facebookiski.

Seda, et kassapidaja töö võib olla looming, võib märgata just Kalle näitel. Vaevalt kuus kuud kassapidajana töötanud naerusuine noormees teeb oma tööd teisiti, olles oma ala talent. “Õppisin Lääne-Virumaa rakenduskõrgkoolis kaubandusökonoomikat.” Huvitav eriala, ütleb noormees, kuid samas saan meisterteenindajalt kuulda, et koolis keskmiselt õppinud noormehe süda tuksus hoopis ajaloo erialale ülikoolis. “Sai pisut ringi vaadatud. Ega see eriala mind otseselt huvitanudki. Kassapidajaks olek ei ole minu kutsumus, kuid tööd tuleb teha. Ma pole kunagi ka kahetsenud, et töötan poes ja minust ei saanud ajaloolast või poliitikut,” väidab noormees, suu muigvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles