Kahe röövi korraldamises süüdistatav jätkab vanurite tülitamist

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanurite röövi korraldamises süüdistatav Helyse Karu lubas kohtusaalis kaassüüdlased ära tappa. Pilt on kaader enne varasemat kohtuistungit tehtud videost.
Vanurite röövi korraldamises süüdistatav Helyse Karu lubas kohtusaalis kaassüüdlased ära tappa. Pilt on kaader enne varasemat kohtuistungit tehtud videost. Foto: Kaader videost

Kahe vanainimese röövi korraldamises süüdistatava Helyse Karu tundis meedias avaldatud foto põhjal ära Ilumäel elav Küllike, kes on selle naisega juba pikemat aega püsti hädas.

Küllikese tütar Riina rääkis, et viimati käis Helyse Karu tema eaka ema juures alles jaanuaris, vahetult enne Karu üle peetavat kohtuistungit. Ema arvanud, et tütar kobistab ukse taga, ja tegi ukse lahti, kuid turvakett jäi kinnitatud asendisse. Karu olevat tõmmanud ukse järsku lahti, nii et kett purunes. Ilmselt ehmatas kutsumata külaline ise ka ära ja olevat enne ära jooksmist hüüdnud, et kuidas siit kirikusse saab.

Riina sõnul nad viimasest külaskäigust politseile teada ei andnud, küll aga imestasid, miks inimene veel enne kohtuistungit selliseid tempe teeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles