Kochi õllemeister Enn Kärblane on pruulinud erilise, vasekarva old-ale-tüüpi pikalt laagerdatud õlle Nipperkin, millest aimub samal ajal nii kangust kui mahedust. Magusalt mahedal õllel on portveinine, kergelt vürtsine küpsete puuviljade aroom, mille buketis on tunda suitsuploomi, kirssi, banaani ja sõstart.
Koch tõi turule uue ja kangema ale-tüüpi õlle
Õlle valmistamisel on kasutatud heledaid odralinnaseid, värvilinnaseid, suhkrut, humalaid ning just selle õlle jaoks valitud ale-pärmi.
Oma nime on tavapärasest mõne kraadi võrra kangem õlu Nipperkin saanud vanalt Inglismaalt, kus see tähendas mahuühikut, mida kasutati kangemate õllede serveerimisel või villimisel. Nimi oli nii laialt kasutusel, et nipperkin sai rahvakeeles lühenduse nip ja seda kasutasid oma teostes nii Thomas Hardy, Sir Walter Scott kui teisedki selle riigi kirjanikud.
Vähe sellest, et sellega õlletopsi suurust mõõdeti – nipperkin'ideks ehk nip’ideks hüüti ka neid õllesõpru, kes kippusid kanget õlut rohkem tarbima. Nipperkin jõudis mõõduna ka Inglismaa osadesse asumaadesse ning näiteks Austraalias ja Uus-Meremaal on see 30 ml tähisena kasutusel siiani.
Lisaks Tallinnas toodetavatele käsitööõlledele kuuluvad Koch OÜ tootevalikusse liköörid, palsamid, viinad, rummid jm, mis valmivad Rakvere lähistel tänapäevases ja uusima tehnikaga tehases.