Perearst sai Väike-Maarja tegijaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja vallavolikogu valis viimatisel istungil valla aasta tegijaks noore perearsti Kaja Laari.
Väike-Maarja vallavolikogu valis viimatisel istungil valla aasta tegijaks noore perearsti Kaja Laari. Foto: Ilve Tobreluts

Väike-Maarja vallavolikogu valis viimatisel istungil valla aasta tegijaks noore perearsti Kaja Laari. Perearst Kaja Laari esitas kandidaadiks aasta tegija nimetusele vallavolikogu kultuuri-, spordi- ja külaelukomisjoni liige Külli Urbas.

Külli Urbas tõi oma ettepanekus välja, et olukorras, kus noored arstid eelistavad maal töötamise asemel suunduda tööle Tartusse ja Tallinnasse või piiri taha, on kahe väikese lapse ema Kaja Laari julgus ja ettevõtlikkus kandideerida 1736 patsiendiga nimistu perearstiks / nimistu omanikuks ning alustada töötamist iseseisva perearstipraksisega igati tunnustamist väärt tegu.

Terviseameti ettepanekul võttis Kaja Laar hallata ka 728 patsiendiga nimistu, kus vastuvõttude arv oli väga piiratud ja erandlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles