Must kass jooksis MTÜ Rakvere Tarva Fan Clubi ja klubi vahelt läbi

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Rakvere Tarvas poolehoidjad.
BC Rakvere Tarvas poolehoidjad. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Täna õhtul toimub Kastan Arenal Eesti meistriliiga korvpallimäng. Korvpalliklubi Rakvere Tarvas võõrustab TLÜ/Kalevit. Tavapäraselt kollase-sinisekirju fännisektori paarkümmend tulihinge, MTÜ Rakvere Tarva Fan Clubi liikmed otsustasid, et jätavad täna trummid puutumata ning kolivad mujale istuma.

Sellega näitab MTÜ Rakvere Tarva Fan Club pahameelt klubi suhtumise ning meeskonna kohal hõljunud kahtluse- ja saladuseloori suhtes.

Kaasaelajaid koondava MTÜ Rakvere Tarvas Fan Clubi liikme sõnul ei ole ettevõtmine suunatud mängijate vastu ning mängulistele õnnestumistele elatakse ka täna ikka häälekalt ning aplausiga kaasa.

Pigem tahetakse rõhutada, et klubi ei tohiks pühendunud fänlust võtta kui kohustuslikku ja loomulikku korvpalliklubiga kaasas käivat nähtust. Eelkõige on fänkond rühm vabatahtlikke inimesi, kes austavad klubi tegevust ning elavad kaasa mängijate tegevusele platsil.

MTÜ Rakvere Tarva Fan Clubi ühe liikme sõnul on probleemi märksõnaks peatreeneri suhtumine fännidesse/fänlusesse. “Meeskond ja mänedžment on korralikku tööd teinud. Rohkem ei ole mul hetkel võimalik kahjuks teemat kommenteerida,” ütles MTÜ liige.

“Ma ei oska ja ei tahagi kommenteerida,” sõnas BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber. “Nii viisaprobleemid kui ka maksuvõlg on faktid ja mingit saladuseloori siin pole olnud,” rääkis klubi mänedžer Madis Šumanov. “Kuna need on klubi siseasjad, siis me ei pidanud ka vajalikuks enne midagi avalikult välja öelda, kui ei olnud ise otsustanud, kuidas edasi läheme. Täna õhtul on Kastani Arenal oluline mäng ja ootame kõiki saali,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles