Ida-Virumaa otsib kuldklienti

Andres Pulver
, Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla kaevanduspark.
Kohtla kaevanduspark. Foto: Ahto Sooaru

Ida-Virumaa on kiire kasvuga turismipiirkond: Kohtla kaevanduspargi uus külastuskeskus, Narva promenaad ja bastionid ning Kohtla-Järve kultuurikeskus on vaid osa viimase paari aasta jooksul rajatud turismiobjektidest.

Lähiaastatel lisandub põnevaid külastuskohti veelgi, sealhulgas Peipsi põhjarannikule. Juba möödunud sajandi kuuekümnendatel aastatel Voldemar Kuslapi kuulsaks lauldud Kauksi randa kerkib rannahoone.

Ida-Virumaa tahab rinda pista Tallinna vanalinnaga ja saada selle kõrval teiseks oluliseks Eesti turismipiirkonnaks, seda-peab-nägema-sihtkohaks nii sise- kui ka välisturistide silmis. Selle kava elluviimiseks on aga vaja teada, kellel maakonna vastu huvi on.

Selleks korraldab maakonna turismiedendajaid koondav Ida-Viru turismiklaster kuni 9. veebruarini kestva küsitluse. Huvilised on oodatud vastama veebiküsitlusele, mille tulemusel selgub, kes on Ida-Virumaa kuldklient.

Kuldklientidele on klastripartnerid välja pannud viis 50% sooduspakkumist, mis antakse neile isiklikult üle 12. -14. veebruarini toimuval messil TourEst Ida-Viru boksis, kuhu kõik kuldkliendid kutse saavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles