Hõreda fännisektoriga Tarvas vandus väikesele Kalevile alla

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas alistus täna kodusaalis Eesti meistriliiga mängus 81 : 103 TLÜ/Kalevile.

Avaveerandil lennukalt alustanud Tarvas jäi teisel veerandil väikese Kalevi vastu hätta ning poolaja vaheajale mindi 36 : 47 kaotusseisus. Kolmandas mängujärgus võitles Tarvas väikese Kalevi 23 punkti vastu välja 28 silma.

Kolme tõbise mehega Tarvas said tavapärasest kauem platsil tegusid teha oma noored mängumehed.

Platsiperemeestest skooris Roberts Stumbris 17 punkti ja gripiga võitlev Mario Paiste 16 silma. Bronhiiti põdev Brandon Goode toetas neid 15 punktiga. Punkte tõid veel Janari Jõesaar (12 punkti), Rannar Raap (11), David Haughton (8) ja Erik Kaasik (2).

TLÜ/Kalevi poole pealt tegi suure töö ära võiduarvele 29 punkti toonud Johnny Berhanemeskel.

„Osad mehed olid haiged ja ei olnud mitu päeva trenni teinud. Sellegipoolest olid nad platsil ja võitlesid,“ sõnas BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber.

MTÜ Rakvere Tarva Fan Club liikmed tänasel mängul tavapärasel kohal fännisektoris ei istunud ning suured trummid seisid kasutuseta pinkidel. Sellega näitas MTÜ Rakvere Tarva Fan Club pahameelt klubi suhtumise ning meeskonna kohal hõljunud kahtluse- ja saladuseloori suhtes.

MTÜ Rakvere Tarva Fan Club eestvedaja Argo Kongi rääkis, et niikaua kui Andres Sõber on Tarva eesotsas, tema fännisektoris ei istu.

Andres Sõber nentis mornilt, et tema on 11 aastat Rakveres asju ajanud. „ See, mis 20 inimest teeb, tuleb nende käest küsida. 700 inimest vaatavad ja naudivad. Niigi on raske. Sellist asja ei ole olnud, et särgid ära võetakse,“ sõnas Sõber.

Reedel on Kastani Arenal Alexela Eesti meistriliiga vastaseks TÜ/Rock.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles