Rängas avariis hukkus liinibussi juht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus juhtus lauges kurvis, kus kehtis kiirusepiirang 50 km/h. Politseil on alust arvata, et reisibussile vastu sõitnud reka ületas kiirust.
Õnnetus juhtus lauges kurvis, kus kehtis kiirusepiirang 50 km/h. Politseil on alust arvata, et reisibussile vastu sõitnud reka ületas kiirust. Foto: Marianne Loorents

Eile kella ühe paiku öösel põrkasid Jõhvi-Tartu maanteel kokku reisibuss ja veoauto, hukkus roolis olnud bussijuht, 13 reisijat said raskelt viga.

Liiklusõnnetus juhtus Rannapungerja külas, kus esialgsetel andmetel Tartust Jõhvi suunal sõitev Leedu registreerimisnumbritega veoauto kaotas libedate teeolude tõttu juhitavuse ja kaldus vastassuunavööndisse, kus sõitis otsa Jõhvist Tartu poole sõitvale reisibussile. Bussis oli õnnetuse hetkel 19 reisijat ja kaks bussijuhti.

Kokkupõrkes sai surmavaid vigastusi roolis olnud bussijuht, 49aastane mees. Veoauto roolis olnud juht, 40aastane mees, viga ei saanud. Sündmuskohalt toimetati haiglasse 13 kannatanut, neist kaks üliraskete, kaks raskete ning üks keskmiste vigastustega. Kaheksal kannatanul lubati peale esmaabi saamist haiglast lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles