Mitme maakonnaliini sõiduplaan muutub

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas tagada enda ja kaasreisijate turvalisus? Simple Express jagab mõned lihtsad näpunäited. Foto on illustratiivne.
Kuidas tagada enda ja kaasreisijate turvalisus? Simple Express jagab mõned lihtsad näpunäited. Foto on illustratiivne. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Lääne-Viru maavalitsus annab teada, et koostöös ASiga GoBus muudetakse maakonnaliinide sõiduplaane, mis teeb reisijale bussisõidu mõnevõrra kiiremaks ja mugavamaks. Kõik muudatused hakkavad kehtima alates 15. veebruarist.

Esimeses etapis muutuvad sõiduplaanid liinidel nr 19, 25, 28, 30, 35, 38, 42 ja 58.

Reeglina on muudetud sõiduplaani selliselt, et buss hakkab väljuma senisest hiljem, kuid jõuab sihtpunkti sarnaselt varem kehtinud sõiduplaanile. Sellest tulenevalt saavad reisijad peatustesse minna senisest mõnevõrra hiljem.

Tähelepanelik tuleks olla liinide nr 25 ja 35 suhtes, kuna nendel liinidel sõitvate busside väljumistes võib tulla ette väljumisi, kui bussipeatusesse tuleb minna senisest mõnevõrra varem.

Ühtlasi muudetakse liinide nr 12 ja 59 sõiduplaane, mis tagab parema ümberistumisvõimaluse kas rongile või mõnele teisele bussile.

Liinil nr 12 sõitev buss stardib Rakkest reedel kell 18.25 senise 18.10 asemel. Koeru jõuab buss kell 18.41 ning liigub sealt uuesti Rakke poole kell 18.42. Rakkesse jõuab buss kell 18.58.

Liinil nr 59 sõitev buss hakkab reedeti ja pühapäeviti Väike-Maarjast  väljuma kell 14.47 tavapärase 15.15 asemel. Kiltsi jõuab buss kell 15.10. Sealt Väike-Maarja poole liigub buss uuesti kell 15.35 ning Väike-Maarjasse saabub kell 15.48.

Täpsemaid sõiduplaane saab vaadata Lääne-Viru maavalitsuse kodulehel aadressil http://laane-viru.maavalitsus.ee/uhistransport ning alates 15. veebruari varahommikust ka aadressil www.peatus.ee.

Vajadusel saab lisainfot ka maavalitsuse ühistranspordi vanemspetsialistilt Martin Keskkülalt telefonil 325 8011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles