Rakveres tegutseb kokku viis fotostuudiot

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Annely Tihane on seekord Kuma stuudios pildistatava rollis.
Fotograaf Annely Tihane on seekord Kuma stuudios pildistatava rollis. Foto: Kuma Foto

Kõige pikema staaži ja suuremate võimalustega fotoateljee on Kuma Foto. 11 aastat on firma tegutsenud Rakvere kesklinnas (Turu plats 3) ja pakkunud fotograafia täisteenust: stuudios saab lasta end pildistada ning tulemus pannakse ka paberile. Fotohuviline leiab Kuma kauplusepoolelt ka näiteks peegel- ja kompaktkaameraid, objektiive, filtreid, pildiraame, akusid, fotokotte, albumeid, mälukaarte.

Stuudio on avatud kuus päeva nädalas, seal tehakse dokumendifotosid, portreepilte, perepilte, fotolavastusi, tootefotosid ja ka aktifotosid. Stuudios saab praegu valida seitsme taustavärvi vahel, kasutada on mitmesugused rekvisiidid, olgu siis näiteks soov teha beebi- või jõuluteemalisi ülesvõtteid.

“Kohapealne digilabor ja filmiilmutusmasin võimaldavad kiirelt ja kvaliteetselt välja printida nii stuudiopilte kui ka klientide enda tehtuid,” märkis Kuma Foto juhataja Rauno Runnel. Kuma taastab ka vanu fotosid, samuti skannitakse seal slaide ja valmistakse neist paberfotosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles