Unistada ju võib!

Mare Rossmann
, rakverlane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Rossmann.
Mare Rossmann. Foto: Erakogu

Terve Virumaa ja Rakvere kreis on tema puujala jälgi täis. Nii laulis vanasti minu isa. Millegipärast meenus see mulle jälle siis, kui lugesin uudist, et Edgar Savisaar ei välista presidendiks kandideerimist. Üks teine laulusalm ütleb, et anna minna, hea on seegi, et unistada ei keela keegi. Nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka erinevaid unistusi.

Kodutu unistab sellest, et oleks soe ja ei pekstaks. Margus Tsahkna unistab, et 30 aasta pärast oleks kaks miljonit eesti keelt kõnelevat ja Eesti majanduse heaks töötavat inimest. Mina arvan, et kui kahe inimpõlve pärast on eestlasi sama palju alles kui praegu, on meil hästi läinud. Aga eks unistada tulebki suurelt.

Valdo Randpere unistab sellest, et saaks Tallinna Sadama endised juhid seina äärde panna ja maha kõmmutada. Vana õpetajana soovitaksin: “Ära, Valdo, nii tee. Nad panevad su kinnimajja ja kes meile siis järgmiste valimiste eel ristmikel pirukaid jagab.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles