Üllar Saaremäe poeg astub isaga “Viimases võmmis” telepubliku ette

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Saaremäe poeg astub isaga “Viimases võmmis” telepubliku ette.
Üllar Saaremäe poeg astub isaga “Viimases võmmis” telepubliku ette. Foto: Pille Kannimäe

Politseinik Mikk Kotka tegemisi kajastava seriaali “Viimane võmm” viienda hooaja reklaamklipis võib märgata uut tegelaskuju. Tegemist on Paul Õunapiga, keda kehastab Üllar Saaremäe poeg Karl Robert Saaremäe.

“Paul Õunap tuleb mängu viienda hooaja teisel kolmandikul,” rääkis Karl Robert Saaremäe. “Ta püsib pildil üpris kaua. Vaatajate huvi mõttes ei tahaks ma temast esialgu pikemalt rääkida. Paul Õunap on väga huvitava tausta ja mõttemaailmaga noor mees.”

Karl Robert õpib Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias teatrikunsti erialal. “Ma väga ei kõhelnud, kui mulle see pakkumine tuli,” kõneles noor näitleja. “Varem mõtlesin küll, et olen ju alles teatrikoolis ja mis ma sinna telepurki ikka ronin, aga see seriaal on mu isa jaoks tõesti oluline. Ta saab kehastada kedagi, kes talle tõesti korda läheb – ta samastub Mikk Kotkaga väga suurel määral.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles