Valentinipäev toob Lahemaale küllaga mõisaromantikat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula mõisas saab valentiniööl hämaras valguses õdusa muusika saatel basseinis ujuda.
Vihula mõisas saab valentiniööl hämaras valguses õdusa muusika saatel basseinis ujuda. Foto: Internet

Palmse mõis võtab sõbrapäeva vastu kärtsu ja mürtsuga. Mõisa kõrtsis mängib tantsuhitte DJ Kalev Lillepalu. Baaris on avatud postkast Amori noolte jaoks, lisaks pakutakse valentinipäeva puhul mitmesuguseid armujooke.

Palmse mõis soovitab riietuda roosasse ja punasesse – sõbrapäeva värvidesse. Lisaks hoiatab mõis, et ei vastuta, kui mõne külalise südant Amori nool tabama peaks.

Sagadi mõis pakub valentinipäevaks veidi intiimsemat õhkkonda. Seal jagub meeleolukat toimetamist nii õue kui tuppa. Külalised on palutud mõisa valdustesse mõisahärra toapoisiga jalutuskäigule, kus jutustatakse romantilisi lugusid aegade hämarusest.

Igaühel on võimalus kallimale kingituseks mõisaproua unikaalse retsepti alusel armujook valmistada. Hubane restoraniõhtu kulmineerub peakoka kolmekäigulise eripakkumisega ja tantsuõhtuga nostalgilise itaalia muusika saatel. Lavale astub ansambel Matteo Duo.

Ka Vihula mõisas on sõbrapäeva puhul eriprogramm. 13. veebruaril on viinamuuseumis degusteerimiseks kolm viina, mille mekkimise vahele räägitakse toredaid lugusid elust mõisas vanal ajal. Ühtlasi saavad osalejad kaasavõtmiseks valmistada mõisaproua marjanapsu. Peale muuseumikülastust jätkub sõbrapäevaprogramm kokteilidega lobby-baaris.

Ka pakutakse Vihula mõisa turunduse projektijuhi Dina Kivi sõnul öise ujumise võimalust basseinis koos hämara valguse, õdusa muusika ja just selleks päevaks sobivate kokteilidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles