Veiseusku ameeriklane avas Porkunis grillbaari

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porkuni grillbaaris olid laupäeval grillid juba varakult sooja pandud, et Eric Vanderer saaks külalistele kiiresti roogasid pakkuda.
Porkuni grillbaaris olid laupäeval grillid juba varakult sooja pandud, et Eric Vanderer saaks külalistele kiiresti roogasid pakkuda. Foto: Marianne Loorents

Suvel Assamallas teeäärsest kioskist burgereid müünud Eric Vanderer avas laupäeval Porkunis grillbaari, et tekitada eestlastes armastust veiseliha vastu.

“Ma pikalt ei räägi, sest pean pikalt kokkama,” ütles Eesti juurtega ameeriklane Eric Vanderer Porkuni klubi saalis kohalolijatele. “Vaeva on nähtud ja ma loodan, et jääte tulemusega rahule.”

Klubi teisele korrusele sisse seatud söögikoht hakkabki kandma Porkuni grillbaari nime. “See ütleb ära nii asukoha kui ka selle, mida pakutakse,” selgitas Vanderer, kelle köögi uhkuseks on just grillitud veiseliha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles