Minister uuris lõkkeplatsil, milline on Eesti sajandi keskel

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juttu vestes kaitses lumesaju eest RMK lõkkeplatsi varjualune ja külma peletas ministri keedetud vaarikatee.
Juttu vestes kaitses lumesaju eest RMK lõkkeplatsi varjualune ja külma peletas ministri keedetud vaarikatee. Foto: Kristi Ehrlich

Keskkonnaminister Marko Pomerants kutsus rühma inimesi pühapäeva hommikul Neeruti järve äärde arutama, milline võiks olla Eesti aastal 2050.

Arutelu oli ajendatud Isamaa ja Res Publica Liidu esimehe Margus Tsahkna mõttest, millega ta tuli välja erakonna visiooniüritusel. Nimelt tuleks end eestlasteks pidavate inimeste hulk tõsta kahe miljonini. Vestlusringist võtsid osa Ida-Viru kutsehariduskeskuse direktor Hannes Mets, Laekvere valla majandusosakonna juhataja Andrus Läll, Lääne-Viru rakenduskõrgkooli õppejõud Pille-Ruth Kukemilk, kinnisvarabüroo Uus Maa maakler Taivi Kask, Kadrina vallavolikogu esimees Jaanus Reisner ja kaameramees Mati Metsjõe.

Kõigepealt leidsid kutsutud, et esmatähtis on saada Eesti rahva iive positiivseks. See on aga otseses seoses küsimusega, kuidas võtta noortelt ära vanemate ülalpidamise kohustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles