Riigi sünnipäevamekk musta küüslauguga

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsaseenetrühvlid.
Metsaseenetrühvlid. Foto: Maren Rits

Kes riigi aastapäeva tähistades soovib pidulauale seatava ise valmis küpsetada ja keeta, sellele jagab väärt näpunäiteid ja ideid Sagadi mõisa restorani peakokk Maren Rits.

Praegusel aastaajal ei ole võtta väga suures valikus kodumaiseid värskeid aiasaadusi, aga kui on veel alles mõni kõrvits, siis saaks peakokk Maren Ritsi sõnul sellest suurepärase lisandi riigi aastapäeva praele.

Kõrvitsapuding

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles