Virumaa Teataja peatoimetaja lood kandideerivad pressiauhindadele

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe.
Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe. Foto: Arvet Mägi

Täna kokku tulnud Eesti Ajalehtede Liidu žürii valis välja läinud aasta parimad maakonnalehtede lood, Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe on nomineeritud kahes kategoorias.

Aarne Mäe pälvis nominatsiooni möödunud aasta parima uudise kategoorias 14. aprillil ilmunud looga „Ema võitles oma lapsele kodakondsuse taludes viis aastat alandusi ja ähvardusi".

Lugu saab vaadata SIIT.

Veel on parima uudise kategoorias nomineeritud Katre Pilvinski Sakalas 17. oktoobril ilmunud looga „Suur osa Priit Toobali kuluhüvitisest seisab kanistrites“ ning Rannar Raba Sakalas 14. oktoobril ilmunud looga „Koolitoidust vaatab vastu säilitusainesse kastetud kartul“ ja 25. novembril ilmunud looga „Viljandlaste nurin muudab Eesti koolitoidu puhtamaks“.

Lisaks on Virumaa Teataja peatoimetaja nomineeritud parima arvamusloo kategoorias 20. oktoobril ilmunud looga "Püha Edgari kiusamine".

Vaata arvamuslugu SIIT.

Arvamuse nominentideks on veel Erik Gamzejev Põhjarannikus 26. veebruaril ilmunud looga „Viin on liiga odav“, Marko Suurmägi 12. septembril Sakalas ilmunud looga „Viha ja häbi“ ja Roman Vikulov Viru Prospektis 27. mail ilmunud looga aktsiisitõusu mõjust Ida-Virumaale.

Aarne Mäe soovis kõiki oma lugejaid tänada. "Teen oma tööd nende jaoks," ütles ta.

Žürii tööd juhtis Eesti Ajalehtede Liidu tegevjuht Mart Raudsaar. Žüriisse kuulusid Postimehe peatoimetaja Merit Kopli, ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla, Raplamaa Sõnumite peatoimetaja Tõnis Tõnisson ja Eesti Rahvusringhäälingu juhatuse liige Ainar Ruussaar.

Võitjad avalikustatakse 4. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas toimuval pressipeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles