Lääne-Virumaa kõrgeima tunnustuse - teenetemärgi saab kuus inimest

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldse vapimärgi pälvivad tänavu (vasakult) Toivo Peäske, Toomas Varek, Gunnar Kotiesen, Anne Nõgu ja Marika Tint. Hõbedase vapimärgi saab Baltic Fibresi juht Paul Black.
Kuldse vapimärgi pälvivad tänavu (vasakult) Toivo Peäske, Toomas Varek, Gunnar Kotiesen, Anne Nõgu ja Marika Tint. Hõbedase vapimärgi saab Baltic Fibresi juht Paul Black. Foto: 6 X erakogu, montaaž

Lääne-Viru maavanem Marko Torm annab seekord vabariigi aastapäeva eel üle viis kuldset ja ühe hõbedase vapimärgi. Au jagub nii majandus- kui kultuuritegelastele.

Lääne-Virumaa kõrgeima tunnustuse – kuldse vapimärgi – pälvivad tänavu Rakvere muusikakooli direktor Toivo Peäske, ettevõtja ja koolijuht Anne Nõgu, noorsootöötaja ja pastor Gunnar Kotiesen, Rakvere teatri töötaja Marika Tint ning Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek. Hõbedase vapimärgi saab Haljala lähedal tekke ja patju tootva Baltic Fibresi juht Paul Black.

Pianist ja dirigent Toivo Peäske töötab Rakvere muusikakooli direktorina alates 2002. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles