Haljala panustab sotsiaalmajja, perearstihoonesse ja palkadesse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Haljala vallavolikogu teisipäevasel koosolekul kinnitati valla tänavune eelarve. Haljala vallavanem Leo Aadel rääkis, et kulutused on suunatud pikaajaliste eesmärkide saavutamisele ja saavutuste hoidmisele. “Haridus, turvalisus, korras vallamajandus ja igaühe parem toimetulek,” loetles vallavanem.

Raha läheb Põdruse sotsiaalmaja korterite remontimiseks, Tammispea piirkonna joogivee kvaliteedi parendamiseks, tänavavalgustuse nüüdisajastamiseks ja perearstihoone fassaadi korrastamiseks.

Eelarvest panustatakse keskmiselt 4% valla eelarvest töötasu saavate ametnike ja teenistujate töötasu tõusule ja 6,44% õpetajate palgatõusule. “Alampalk tõuseb 390-lt 430 eurole ehk 10,25%. Maamaksust täiendava 7500 euro laekumine on seotud kaasava eelarve tegemise käigus esitatud ettepanekute elluviimisega,” rääkis vallavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles