Vabariigi aastapäeva tähistamine Rakveres päädib tasuta kontserdiga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsevägi kutsub kõiki inimesi üles heiskama laupäeval riigilipud, et näidata toetust veteranidele.
Kaitsevägi kutsub kõiki inimesi üles heiskama laupäeval riigilipud, et näidata toetust veteranidele. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Rakvere linn, Lääne-Viru maavalitsus, EELK Rakvere Kolmainu kogudus ning kaitseliidu Viru malev kutsuvad 24. veebruaril Eesti vabariigi 98. aastapäeva tähistama Rakveres, mis päädib tasuta kontserdiga.

Kell 7.34 toimub Eesti lipu heiskamine Rakvere linnuses, kell 11 asetatakse Eesti vabariigi iseseisvuspäeva puhul pärjad Rakvere Vabadussõja ausamba jalamile. Piduliku tseremoonial kõnelevad Lääne-Viru maavanem Marko Torm ja Rakvere linnavolikogu esimees Toomas Varek.

Pidupäeva eel ütles Lääne-Viru maavanem Marko Torm, et eestlased on üks eriline ja imeline rahvas. “Meie riik on gloobusel vaid näpuotsa suurune ja iseseisva riigina oleme me ka üsna lühikest aega eksisteerida saanud. Aga ei saa eitada, et me kirjutame end iga päevaga järjest suuremalt ja sügavamalt maailma ajalukku. Seda eelkõige sellepärast, et meil on suuri inimesi ja suuri mõtteid. Meil on julgust, tahet ja usku homsesse. Just see teebki eestlasest visa võitleja ja soodustab suurte inimeste ja lennukate ideede sündi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles