Galerii: Lääne-Virumaa teenetemärkide üleandmine

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Viru maavanem Marko Torm tunnustas täna Haljalas Lääne-Viru maakonna teenetemärgiga kuut silmapaistvat inimest. Hõbedase vapimärgi pälvis Paul Black ning kuldsed vapimärgid said Toomas Varek, Marika Tint, Gunnar Kotiesen, Anne Nõgu ja Toivo Peäske.

Rakvere linnavolikogu esimeest Toomas Varekut tunnustas maavanem Marko Torm panuse eest maakonna majanduse ja avaliku sektori arengusse.

Rakvere teatri korraldusjuhti Marika Tinti tunnustati panuse eest maakonna kultuurivaldkonna arengusse.

Gunnar Kotiesen on Rakvere Karmeli koguduse õpetaja ja mitmete heategevusürituste eestvedaja, toetades suurperesid, vähekindlustatud peresid, Gruusia sõjapõgenikke.

Rakvere Eragümnaasiumi direktor Anne Nõgu sai maavanema poolt tunnustatud panuse eest maakonna ettevõtluse ning haridus- ja kultuurielu edendamisse.

Rakvere Muusikakooli direktorit, pianisti ja dirigenti Toivo Peäsket tunnustas maavanem panuse eest kultuurivaldkonna edendamisse.

Panuse eest maakonna majanduse arengusse pälvis hõbedase vapimärgi Baltic Fibres OÜ omanik Paul Black.

Lääne-Viru maakonna vapimärk on maakonna kõrgeim tunnustus aastast 2005. Ettepaneku teenetemärgi andmise kohta esitab maavanemale maavanema moodustatud komisjon. Teenetemärgid antakse maavanema poolt üle Eesti vabariigi 98. aastapäevale pühendatud pidulikul vastuvõtul 23. veebruaril Haljala Rahvamajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles