Kaitseväe sõidukid põrkasid kokku

Liina Laks
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Kaitsevägi

Eile kella 12.45 paiku toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Tapa-Koigi mnt 1,8. kilomeetril. Kaitseväe sõidukit Mercedes-Benz 250GD juhtinud 22-aastane Rivo kaotas sõiduki üle kontrolli ning kaldus järsus paremkurvis vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastutuleva kaitseväe sõidukiga Mercedes-Benz 250GD, mida juhtis 23-aastane Timofei.

Mõlema sõiduki juhid ning mõlema sõiduki kõrvalistujad, 23-aastane Aleksandr ja 19-aastane Kristjan, toimetati Rakvere haiglasse kontrolli.

Teabeohvitser selgitas toimunut: "Liiklusõnnetuse põhjustas ühe sõiduki paremkurvis vastassuunavööndisse kaldumine, vastu tulnud sõiduk ei saanud aga kokkupressitud lume ja libeduse tõttu pidama. Õnnetuses osalenud autodes viibinud neljast ajateenijast said kaks kergelt viga. Noormehed viidi esmaabi saamiseks Tapa linnaku meditsiinikeskusesse, seejärel suunati nad kõik Rakvere haiglasse tervisekontrolli. Praeguseks on vigastada saanud ajateenijad teenistuses tagasi. Kokkupõrkel sai sõidukitel kannatada esiosa. Mõlemad sõidukid transporditi Tapa linnakusse ning neile tehakse põhjalik tehniline kontroll."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles