Laekvere võtab võla katteks kingitusena pakutud korterid vastu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Laekvere vallavolikogu otsustas sooja- ja kommunaalteenuste eest pikka aega võlgu olevalt korteriomanikult võlgade katteks pakutud kaks korterit vastu võtta.

Volikogu esimehe Eerik Lumiste sõnul on tegemist välismaal elava inimesega, kel on Laekvere alevikus kinnisvara. “Võlad olid suured ning püüdsime raha kätte saada inkassofirma kaudu, paraku tunnistas ka ettevõte selle lootusetuks,” kõneles Lumiste.

Volikogu esimehe sõnul pakkus võlgnik lõpuks korterite vallale kinkimist. Eerik Lumiste sõnul nende korterite omandamine väga kasulik tehing ei ole, kuid on parem lahendus kui senise olukorra jätkumine. Üks korteritest on   üsna heas seisus ning seda on kavas kasutada sotsiaalkorterina, teine aga müüa.

Laekvere vallavalitsus maksab ettevõtjale lisaks vallaasutustele ka kortermajadele soojatootmise eest ning arveldab elanikega ise, samuti tasutakse veearved vallale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles