Rongiliiklus Aegviidu lähedal taastus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Eesti Raudtee pressiesindaja Urmas Glase sõnul taastus raudteeühendus rongiõnnetuse kohas Aegviidu lähistel neljapäeva õhtul kella 20 paiku.

Glase kinnitusel avati üks kahest raudteeliinist liikluseks mõlemas suunas. Teise liini remont jätkub.

"See tee, mis oli õnnetuse hetkel vaba, on praegu kasutusel, ja see tee, kus rongid kokku põrkasid, on veel jätkuvalt rongirusudega ja ka mahaläinud vagunid on seal peal, nii et sellega me hakkame tegelema homme," kirjeldas Urmas Glase ERR uudistele.

Kuigi kõik rongid pääsevad läbi, on õnnetuspaigas kiirus piiratud 25 kilomeetrini tunnis ning kiirusepiirangu tõttu võib tulla ette hilinemisi.

Täna varahommikul kella kolme ajal põrkasid Harjumaal kokku kauba- ja reisirong. Kokkupõrge toimus umbes kilomeeter kuni poolteist enne Aegviidu raudteejaama.

Aegviidu jaamas öösel seisma pidanud reisirong hakkas seni veel täpselt teadmata asjaoludel sõitma, läbis pöörangud ja põrkas kokku kaubarongiga. Avariis hukkus Elektriraudtee reisirongi juht. Vigastada said kaubarongi vedurijuht ja vedurijuhi abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles