Rakvere torutööd käivad parajas tempos

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kui Rakveres vaid kesklinnas või mööda suuremaid tänavaid liikuda, võib jääda mulje, nagu palju räägitud veemajandusprojekti raames midagi ei toimukski, ent asjalood pole sugugi nii. ASi Rakvere Vesi juhataja Urmas Krikk rääkis, et eile alustati töödega Kraavi ja Kevade tänaval, lisaks kaevatakse Raja, Kivi, Rabakivi ja Vee tänaval ning Narva tänava lõpus.


“Tööd edenevad talvise aja kohta paraja tempoga,” sõnas Krikk ja lisas, et kuigi sügisel välja kuulutatud graafikust ollakse mõnevõrra maas, ei ole vee-ettevõte tööde tempot forsseerinud.

“Kevadel, suvel, sügisel saab paratamatult paremini teha, ehkki tänavune talv on töö tegemiseks suhteliselt hõlbus, sest maapind ei ole eriti külmunud,” rääkis Urmas Krikk.

Kuigi päris valmis on vaid üksikud torustiku jupid, on Urmas Kriki sõnul juba päris mitu majapidamist Rakvere Vee klientideks hakanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles