Rakvere teatris nähti balletitantsijaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sirje Truu

Jõhvi balletipäevade raames olid möödunud nädalavahetusel balletipäevad ka Rakveres. Rakvere teatris toimus laupäeval laste balletietendus, kus esinesid Kaurikooli balletiklassi õpilased ja ka Tallinna balletikoolist Mehis Saaber, Kersti Adamsoni balletistuudio õpilased Pärnust ning Vanemuise teatri tantsijad Nashua Mi­ro­nova ja Ilja Mironov.

Muusika- ja kunstikooli Kaur õppealajuhataja Eva Siili sõnul oli balletietenduse näol tegu suursündmusega tantsimist õppinud laste jaoks. “Lapsed said esimese esinemiskogemuse suurel laval, mis on väga oluline,” kinnitas ta.

Tänavune balletietendus Rakveres ei pruugi jääda viimaseks. “Nagu Kaurikooli direktor Anne Nõgu ütles, on plaanis järgmisel aastal samas vaimus jätkata ning võib-olla korraldada midagi suurematki,” rääkis Siil.

Balletipäevade raames avati reedel ka Anke Oksa maalinäitus “Teine vaatus” Art Cafés ning laupäeval toimus Rakvere rahvamajas kohtumine Tiiu Randviiruga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles