Täna on eelhääletamise viimane päev

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaal kasutas eelhääletamise võimalust 6168 valijat.
Lääne-Virumaal kasutas eelhääletamise võimalust 6168 valijat. Foto: Ants Liigus

Koos elektrooniliselt antud häältega oli eile õhtuks oma hääle andnud 169 371 valijat, mis moodustab 18,6 protsenti valijate üldarvust. Lääne-Virumaal oli eile õhtuks eelhääletanud 3699 valijat, neist 589 väljaspool elukohta. Kahe päevaga on eelhääletananud umbes 7,6 protsenti maakonna valijate üldarvust.

Interneti teel hääletamise võimalust oli eile õhtul kella kaheksaks kasutanud 106 004 valijat. Elektrooniliselt saab hääletada ööpäevaringselt kuni täna õhtul kella kaheksani veebilehel www.valimised.ee.

Soovi korral saab häält muuta uuesti elektrooniliselt või eelhääletamise ajal valimisjaoskonnas hääletades. Valimispäeval elektrooniliselt antud häält muuta ei saa.

Täna on eelhääletamise viimane päev. Kõik valimisjaoskonnad on avatud kella 12 kuni 20.

Samal ajal toimub ka hääletamine väljaspool elukohajärgset valimisjaoskonda, milleks on igas linnas ja vallas avatud vähemalt üks jaoskond.

6. märtsil saab hääletada üksnes elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Täiendavat infot valimiste kohta saab aadressil www.vvk.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles