Raadio 4 teeb saadet Krusensternist ja Kiltsi mõisast

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Keerus (pildil paremal) räägib saatetegijatele Kiltsi mõisast.
Lembit Keerus (pildil paremal) räägib saatetegijatele Kiltsi mõisast. Foto: Hilje Pakkanen

Täna, 10.juunil käisid Eesti Rahvusringhäälingu venekeelse Raadio 4 toimetajad Andrei Sozinov ja Inga Palmiste ja sama raadio Lääne-Virumaa korrespondent Samuel Golomb Kitsi mõisas tegemas kultuuriloolist saadet A.J. von Krusensternist ja Kiltsi mõisast.


Saade “Kõik piknikule!” on eetris 9.juulil kell 10.05.  

Margikogujana tuntud Samuel Golomb tutvustas saate kuulajatele admiral Krusensternist ja Kiltsist välja antud marke, postkaarte ja ümbrikke koguja seisukohast.  

Krusensterni nimelise MTÜ juhatuse esimees Lembit Keerus rääkis venekeelsele raadiole Krusensterni ja Kiltsi mõisa ajaloost, vallavanem Indrek Kesküla andis ülevaate meie vallast üldisemalt.

“Huvi Krusensterni ja Kiltsi mõisa vastu on meeldivalt suur,” ütles Lembit Keerus. Aprillis huvitus Krusensternist ja Kiltsist Pervõi Baltiiski Kanal, kes tegi mitmel päeval filmivõtteid Kiltsis ja Väike-Maarjas sügisel valmiva filmi ja kooliõpilastele mõeldud CD tarvis.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles