Lääne-Viru võistkonnad olid Türil peetud Grillfestil üliedukad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Läinud laupäeval toimus Türil toidufestival Grillfest, mille raames peeti kolm võistlust: Grillium ehk koolidevahelised võistlused grillimises, Eesti rahva barbecue võistlus ja Eesti meistrivõistlused grillimises.


Ka igal võistlustel oli kolm vooru. Võisteldi ribi, kanaliha ja fantaasiaroa küpsetamises. Grilliumil läks hästi Rakvere ametikoolil, kes saavutas fantaasiavoorus teise ja üldkokkuvõttes kolmanda koha.
BBQ-võistlusel võttis läänevirulastest koosnev võistkond Gurmee Gala kõik, mis võtta võimalik: esikohad saavutati nii kana, ribi kui ka fantaasiavoorus ja sealt tuli ülekaalukas üldvõit.


Lisaks sellele saavutas Gurmee Gala teise koha grillimise fantaasiavoorus. Edukas oli ka Rakvere lihakombinaadi võistkond Santa Rakvere, kes sai grillimise ribivoorus esikoha, ja Rakvere naiskodukaitsjatest koosnev tiim Virukad, kes tuli grillimise ribivoorus kolmandaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles