Kundas alustati jäätmehunniku väljatoomist laohoonest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Kunda linnas asuvas laohoones.
Tulekahju Kunda linnas asuvas laohoones. Foto: Meelis Meilbaum

Täna alustati põlenud jäätmehunniku väljatoomisega hoonest ja selle ümberladustamisega. Jäätmehunnikus on näha veel üksikuid tulekolded, millest immitseb õrnalt suitsu ning mis nendele ligipääsedes järjest lõplikult kustutatakse.

Eksperthinnangul on ohutu jäätmeid hoonest välja transportida kahelt poolt kuni varisemisohtlikuks muutunud tsoonini, mis on 50-60 meetrit.

Sündmuskohal töötavad täna päästemeeskonnad Kundast, Rakverest, Tapalt ja Iisakust.

Tulekahju tekkepõhjus ja selle tagajärjel tekkinud kahju on välja selgitamisel. Inimeste vigastada saamise kohta teateid tulnud ei ole.

Tulekahjust Kunda linnas Tööstuse tn laohoones teatati häirekeskusele 28. juunil kell 12.01. Hoones põles ca 2400 t lahtist ja pakendatud nn olmekütust (RDF: Refuse Derived Fuel - purustatud ja kokku pressitud plastik, papp jm orgaanilised jäätmed).

Sündmuskohal oli tipphetkel kustutustöödega seotud 35 päästjat, kohale toimetati täiendavalt päästetehnikat: kaks pumbajaama ning konteinerauto.

Vee võtmiseks Kunda jõest töötab kaks pumbajaama ja paigaldati kaks paari kilomeetri pikkust voolikuliini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles