Politsei leidis kadunud väikelapse rohust

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: www.poliisi.fi

Läinud nädala reede hilisõhtul leidis politsei Väike-Maarja vallas Varangu külas kaduma läinud 4aastase tüdrukutirtsu karjääri viiva tee äärest rohust.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist rääkis, et tüdruk oli koos ema-isaga Varangul külas. Mingil hetkel soovis laps minna lilli pildistama. Ta oli varemgi pildistanud.

Kella üheksa ajal õhtul märkasid lapsevanemad, et tütar on kadunud. Pärast tunniajalist tulutut otsimist teatati juhtunust politseile.

Sündmuskohale kihutasid kaks politseipatrulli koos teenistuskoeraga. Kui poolteist tundi väldanud otsingud samuti tulemusi ei andnud, otsustati kaasata lisajõude. Lisaks vabatahtlikele ja abipolitseinikele telliti kohale teinegi teenistuskoer.

Väljas läks pimedaks. Politsei avariibuss lülitas sisse küljeprožektorid ja kammis läbi ümberkaudsed teed. Kella 23.40 ajal märkasidki mundrikandjad karjääri viiva tee ääres rohus tüdrukukest nõutult seismas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles