Kaks meest läksid liinibussis naiste käekoti pärast kaklema

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Internet

Eile lõunal võttis politseipatrull Haljala teeristis Tallinna-Narva liinibussilt maha kaks alkoholijoobes meest, kes läksid bussis kaklema. Tüliõunaks oli naiste käekott.

Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist rääkis, et ühel mehel oli kaasas naiste käekott, mille ta pidi viima abikaasale. Hiljutine ema surm muutis mehe nukraks ja tema reisikaaslane tõlgendas käekotti ja mehe näoilmet valesti ning tegi sarkastilise märkuse. Järgnes kakelung.

Bussijuht teatas juhtunust telefonitsi politseile ja palus abi. Patrull oligi Haljala teeristis bussil vastas ja tõstis kaks meest maha ning viis nad Rakvere politseijaoskonda.

Naiste käekotti kandnud mees lasti peagi vabaks. Et tema terava keelega reisikaaslane urineeris Haljala bussipeatuses ehk avalikus kohas, siis koostati mehele väärteoprotokoll ja pandi plate peale peatäit välja magama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles