Kunda Nordic Tsement teeb koostööd Kunda ühisgümnaasiumiga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda Nordic Tsement soovib kohalikke noori tulevikus enda kaadri hulgas näha.
Kunda Nordic Tsement soovib kohalikke noori tulevikus enda kaadri hulgas näha. Foto: Tairo Lutter

Eile, 27. novembril toimus Kunda ühisgümnaasiumis Kunda Nordic Tsemendi karjääripäev "Tsemenditootja - kindel amet, turvaline tulevik".

Ürituse eesmärk oli tutvustada gümnaasiumi õpilastele Kunda Nordic Tsemendi ja Kunda ühisgümnaasiumi koostöövõimalusi.

Noortele anti mõtteainet elukutse valikute tegemiseks pärast gümnaasiumi lõpetamist, millest üks võiks olla tööle asumine tsemenditehases.

Karjääripäeva avas ühisgümnaasiumi direktor Olev Lipp, kes ühtlasi õnnitles kõiki kooli 113. sünnipäeva puhul, sest kooli asutaminegi oli seotud tehasega ning enamus esinejatest olid kooli vilistlased.

Ettevõtte tegevdirektor Meelis Einstein rääkis, et ettevõttel on plaanis rajada 2012. aastaks uus kuivmenetlusel töötav tehas.

„Soovime kindlustada endale kaadrit ja töötajaid ja oleks tore kui Kunda noor otsustab pärast kooli lõpetamist tulla tööle tehasesse," jätkas haldusdirektor Arvo Vainlo. Eriti oodatud on elektri-, mehaanika, ehitus-või keemiatehnoloogia insenerid, mäeinsenerid, seadme operaatorid.

Edaspidi on kavas korraldada aine- ja töövarjupäevi, õpilased saavad käia ekskursioonil tehases, teha uurimustöid, taotleda stipendiumi või tulla ettevõttes praktikale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles