Politsei kontrollis Rakveres Tivoli Tuuri töötajaid

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tivoli. Pilt on illustratiivne.
Tivoli. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Politsei kontrollis täna õhtul Rakvere vallas Tõrremäel Põhjakeskuse juures avatud Tivoli Tuuri töötajaid, sest korravalvurite andmetel võis osa atraktsioone üles pannud inimesi olla alkoholijoobes. Kontrollimine näitas, et kõik töötajad peale ühe tehniku olid kained.

Täna jäi Põhjakeskuses Rimi kaupluses pisivargusega vahele Poola kodanikust mees, kes oli alkoholijoobes. Uurimisel selgus, et ta on üks Tivoli Tuuri atraktsioonide kokkupanijaist.

Rakvere politseijaoskonna juht Lembit Kalda tunnistas, et korravalvurid on saanud mitu vihjet Tivoli Tuuri atraktsioone kokku panevatest joobes töötajatest. Kalda ütlust mööda politsei lõbustuspargi tehnilist olukorda kontrollida ei saa, küll aga püüdis välijuht võtta ühendust institutsioonidega, kes seda teha saavad.

Kalda avaldas muret inimeste turvalisuse pärast, sest  Rakveres on korra juba Tivoli Tuuris õnnetus juhtunud.

Leifi Rahvusvahelise Meelelahutuse OÜ omaniku Lauri Viikna assistent Cätlin Juursalu selgitas, et lõbustuspargi tehnilise olukorra ja personali eest vastutab äriühingu Rootsi partner. Samas tunneb ka osaühing kui Tivoli Tuuri maaletooja vastutust. "Lasen kõik vennad puhuma," sõnas Juursalu. "Kui on joobes, siis saadan kainerisse ja panen atraktsiooni kinni. Kui vaja, siis panen tänaseks terve lõbustuspargi kinni," lisas ta.

Juursalu sõnul varasemeatel tuuridel Tallinnas, Narvas ja Jõhvis probleeme polnud.

Rakvere vallavanem Aivar Aruja ütles pärast politsei Tivoli Tuuris korraldatud reidi, et kõik töötajad peale ühe tehniku olid kained. Kuigi tehnik ei pidanudki täna atraktsioonide juures olema, ta vallandati.

Aruja andmetel pandi Tivoli Tuuri atraktsioonid üles juba eile. Täna oli töötajatel kuni kella viieni õhtul vaba aeg.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles