Virumaa fotokonkurss kutsub osalema

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees


Käimas on Virumaa esimene fotokonkurss “Ilus oled, Virumaa”, mille teemad on “Mitmekesine Virumaa kultuur”, “Virumaa loodus”, “Kontrastiderikas Ida-Virumaa” ja “Minu Ida-Virumaa”. Kahel esimesel teemal on oodatud ka Lääne-Virumaad kajastavad fotod, mis on tehtud tänavu ajavahemikul 23. juunist kuni 1. novembrini.



Konkursi algatajad soovivad, et erinevas vanuses inimesed talletaks Virumaa oma looduslikus ja kultuurilises mitmekesisuses. Oodatud on pildid, mis näitavad Virumaa ilu ja mitmekesisust positiivses võtmes. Fotokonkursil võivad osaleda kõik soovijad ja neid hinnatakse kolmes vanusekategoorias: kuni 13aastased lapsed, kuni 21 aasta vanused noored ja täiskasvanud.


Piltide edastamine konkursile toimub digitaalsel kujul internetiaadressil www.vkgsoojus.ee/konkurss/lisa-oma-pilt ja fotode esitamise tähtaeg on 1. november 2011. Ühelt autorilt on oodatud maksimaalselt 10 fotot.
Fotosid hindab žürii koosseisus Kaupo Kikkas (esimees), Evelin Ilves, Oliver Oberg, Julia Aleksandrova, Piia Tamm, Erik Gamzejev, Mati Kämärä, Enn Käiss.


Võistlusel hinnatakse pildi teemale vastavust, tehnilist ja sisulist kvaliteeti ja autoripoolset nägemust. Peaauhinnaks on pildistamise meistriklass fotograaf Kaupo Kikkaselt. Parimad tööd ja autorid kuulutatakse välja Jõhvi kontserdimajas 11. novembril.
Konkursi korraldavad VKG Soojus ja Jõhvi kontserdimaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles