Rakvere staadioni uisuplats valmistub talveks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisuväljak on Rakvere staadioni juures olnud juba mitmeid aastaid ning abilinnapea sõnul tuleb tänavugi.
Uisuväljak on Rakvere staadioni juures olnud juba mitmeid aastaid ning abilinnapea sõnul tuleb tänavugi. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere staadioni uisuplatsil, mille uueks nimeks on Aeroci spordiplats, algasid  ettevalmistustööd talvehooajaks.

Tööde käigus korrastatakse esmalt platsi aluspind, mis silutakse, kaetakse tekstoliidi ja 30 cm paksuse liivakihiga. Seejärel korrastatakse poordid.

Rakvere spordikeskuse direktori Erich Petrovitsi sõnul plaanitakse tänavu  valmistada ja hooldada jääd kogu platsi ulatuses, et lisaks uisutajatele saaksid oma ala harrastada ka jäähokihuvilised. “Suvel saab sel platsil mängida rannajalgpalli või -vollet,” lisas Petrovits.

Platsi korrastamiseks andis 600 tonni liiva sponsorluse korras Aeroc, töid aitavad omakorda rahastada Rakvere lihakombinaat ja Rakvere linn. Aeroci spordiplatsi igapäevase talvise hoolduse eest hakkavad hoolt kandma kohalikud jäähokihuvilised eesotsas Sander Kütiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles