Politsei jäi ootama kaklejate kainenemist

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei võitleb.
Politsei võitleb. Foto: Lennart Rikk

Virumaa Teataja uuris toimetusele laekunud infot, et aprilli lõpus tungis Rakveres tegutsev kurikabande Jaama tänaval vaba aja veetmiseks mõeldud ruumi ja peksis seal olnud seltskonda.

„Politseis on registreeritud üks väljakutse sündmuse kohta, mis leidis aset 30. aprillil kella 2.34 ajal,“ kirjutab Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist toimetusele saadetud vastuses. „Jaama tänaval toimus ühes hoones erapidu. Pidu võttis hoopis teise pöörde, kui sinna tulid võõrad inimesed ja tekkis konflikt, mis läks üle kakluseks.“

Kui politseipatrull kohale jõudis, siis oli kaklus juba lõppenud ja osad inimesed sündmuskohalt jooksu pannud. „Kuna kõik olid alkoholijoobes ja keegi kaebust ei esitanud, siis andsid politseinikud teada, et kaineks saades on kannatanutel võimalus ikkagi avaldus kirjutada peksa saamise kohta,“ jätkas Rist, kelle sõnul pole tänaseni keegi avaldust esitanud.

Politsei pressiesindaja ütlust mööda tuvastasid korravalvurid kaklejad, kurikaid ei leitud.

Politsei saadetud vastuses ei nähtu, kas juhtunu kohta menetlust alustati. Virumaa Teataja andmetel mingit menetlust ei alustatud.

Rakvere politseijaoskonna juhi Lembit Kalda andmetel oli ainult üks sissetungija. Tema sõnul oli ruumis lõhutud seinu.

Tänases Virumaa Teatajas kinnitab maakonna politseijuht, et korravalvurid tegelevad kõikide õigusrikkumistega. „Kõikide politseile teada vahejuhtumitega, mille puhul meile teadaoleva info põhjal võis olla tegu õigusrikkumisega, on politsei ka aktiivselt tegelenud, vajadusel on üritatud lausa kannatanu tahte vastaselt saada õigusrikkumise lahendamiseks vajalikku infot,“ kirjutab Kalda.

Politsei vastus Virumaa Teataja infopäringule on saadetud prokuratuuri ja ootame sealset hinnangut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles