K&F sumokooli treener võitis kaks medalit Argentiinas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fausto Gobbi.
Fausto Gobbi. Foto: Erakogu

Rakveres tegutsev K&F sumokool osales Argentiinas esimest korda peetud kõrgetasemelisel rahvusvahelisel sumoturniiril “Buenos Aires Sumo Open 2011”, kus K&F sumokooli omanik ja treener Fausto Gobbi võitis raskekaalus pronksmedali ja absoluutkategoorias pärast pikka ja rasket heitlust ka hõbemedali.


“Hea, et ka minul kui treeneril on võimalik võistelda ja anda noortele atleetidele nii eeskuju kui kogemusi ja edastada seda sumohinge, mis sumomaadlejaid olenemata rahvusest seob,” märkis Fausto Gobbi edukat võistlusreisi kommenteerides.

Gobbi sõnul oli Buenos Aireses võistlejaid nii Euroopast kui Ameerika eri paigust, kõiki turniiril osalenuid kohtlesid korraldajad erakordse sõbralikkusega, võistlus oli organiseeritud kõrgel tasemel ja hästi läbimõeldult. “Sealse sumoassotsiatsiooni liikmed armastavad sumomaadlust ja soovivad kogu hingest, et üha rohkem inimesi harrastaks seda spordiala,” sõnas ta.

Järgmisel nädalavahetusel võistlevad K&F sumokooli noored Itaalias Piemonte linnas peetaval sumoturniiril, kuhu on oodata enam kui sadat noort sumomaadlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles